Trinity

TRINITY haircare staat voor veel dingen: voor traditionele familiewaarden, voor vriendschap en partnerschap, voor duurzaamheid en voor haar Zwitserse afkomst. Maar bovenal staat het voor de dingen die jouw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken: onze professionele, dierproefvrije, 100% salon-exclusieve producten. Maak hieronder kennis met ons gehele portfolio: van kleur en verzorging tot styling en andere salonservices.

Care Series

De verzorgingsserie van TRINITY haircare is ontwikkeld op basis van 9 verschillende elementen. Zo hebben we de essentiële eigenschappen van TRINITY haircare essentials en de TRINITY haircare therapies ontwikkeld

Colour Series

Wij noemen onszelf graag de ‘Swiss Colour Company’ vanwege het uitgebreid kleurassortiment. We hebben twee volwaardige kleurseries in het assortiment. Beiden zijn volledig als semipermanente (1,9 en 3%) én als permanente kleuring (6,9 en 12%) te gebruiken. Daarnaast beschikken we over veel aanvullende kleurproducten.

Styling Series

Met ons assortiment van stylingsproducten vervullen wij iedere stylingsbehoefte. Van kort tot lang of van krullend tot glad haar: alles perfect in model!